Projecten

Nieuwbouw

Verbetering

Melkweg - Hof van Bilthoven

In totaal bouwt ERA Contour 105 duurzame eengezinswoningen in aan de noordkant van de Melkweg, waarvan 72 koopwoningen en 33 sociale huurwoningen. in de zomer van 2020 krijgen de eerste huurders de sleutel van hun woning.

Appartementen De Leijen Zuid

Samen met De Vries en Verburg Bouw B.V. realiseerden wij aan de Van Heukelomlaan in Bilthoven een nieuw duurzaam woongebouw met 99 sociale huurappartementen. In december 2018 kregen de huurders de sleutel.

Tuinstraatkwartier

Het Tuinstraatkwartier in De Bilt bestaat uit 179 woningen. De huidige staat van de woningen is zeer matig. Samen met de huurders en de gemeente ontwikkelt SSW een toekomstplan, waarmee de slechte punten van de woningen opgelost worden, terwijl de sterke punten van de wijk behouden blijven.

Hessenweg

Hessenweg 49 tot en met 103 in De Bilt zijn we aan het verbeteren. We zijn vol vertrouwen dat het wonen een stuk prettiger voor de bewoners van de Hessenweg zal zijn als alles klaar is. Want door de werkzaamheden wordt het huis energiezuinig en krijgt het een betere ventilering.

Duurzaamheidsprogramma

Woonstichting SSW gaat in de komende jaren aan de slag met het verduurzamen van ongeveer 1575 huurwoningen. Het doel is meer wooncomfort en een lagere energierekening voor de huurder. En natuurlijk bijdragen aan een beter klimaat. Het verduurzamen gaan we in de periode 2019 tot en met 2021 in fases uitvoeren.