Projecten

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze projecten. Dit zijn onderhoudsprojecten, nieuwbouw- en renovatieprojecten en veiligheidsprojecten.

Toekomstplan Tuinstraatkwartier

Het Tuinstraatkwartier is een groene wijk met een grote sociale samenhang. De 179 sociale huurwoningen zijn aan vernieuwing toe. In samenspraak met gemeente De Bilt en de Bewonerscommissie Tuinstraatkwartier hebben we een plan voor verbetering en vernieuwing ontwikkeld.

Het toekomstplan biedt een gevarieerd aanbod van voldoende goede en betaalbare huurwoningen. Met ruimte voor diverse woonwensen, inkomens en leeftijden. En aandacht voor de goede en kenmerkende elementen van de woonwijk.Nieuwbouw De Werkschuit

Op locatie De Werkschuit, Beatrixlaan 1 in Bilthoven, komen 27 nieuwbouw appartementen. Naar verwachting is de start bouw voor de zomervakantie van 2023. De bouw zal ongeveer een jaar duren.
Verder lezen

Verbeterproject De Kwartieren

De woningen binnen het project De Kwartieren in Bilthoven worden verbeterd. Wat we precies gaan doen en vanaf welke datum, wordt nog besloten.


Nieuwbouw Melkweg 3

Op locatie Melkweg 3 in Bilthoven worden 30 nieuwe appartementen gebouwd voor SSW. Achttien voor sociale huur en twaalf voor middenhuur. Kudo realiseert het woongebouw voor SSW. Naar verwachting is de oplevering in het voorjaar van 2024. Verder lezen
Groot onderhoud en verduurzamen

De afgelopen jaren zijn we bezig geweest met groot onderhoud van ongeveer 1575 huurwoningen. Hierbij willen we de woningen ook verduurzamen. Het doel is meer wooncomfort en een lager energieverbruik voor de huurder. En natuurlijk bijdragen aan een beter klimaat.