Nieuwbouw Melkweg - Hof van Bilthoven

Aan de noordzijde van de Melkweg bouwt ERA Contour in totaal 105 duurzame eengezinswoningen, waarvan 72 koopwoningen en 33 sociale huurwoningen. De huurwoningen zijn in de zomer van 2020 allemaal opgeleverd.

De huurwoningen bestaan uit drie woonlagen. Daarnaast komen er twee huurappartementen: een begane grond appartement met één slaapkamer, een berging, badkamer en een apart toilet. Daarboven komt een luxe maisonnette van twee woonlagen, met op de eerste woonlaag vier slaapkamers en een badkamer. Op de tweede woonlaag is de woonkamer met een dakterras, een apart toilet en een berging.

Alle woningen in het Hof van Bilthoven worden gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. De eengezinswoningen krijgen in totaal negen zonnepanelen op het dak, de maisonnette krijgt er zeven en de begane grond appartement krijgt zes zonnepanelen.

Uitgebreide en actuele informatie over het project is te vinden op: HurenBijHofVanBilthoven.nl.

In de afbeelding hieronder zijn de rood gemarkeerde woningen de huurwoningen.Nieuw project: Melkweg 2

Aan de Zuidzijde van de Melkweg willen we graag appartementen laten bouwen. Op dit moment zijn we met de ontwikkelaar in gesprek over de details in de woningen. Er worden nog wat verbeterpunten doorgevoerd op verzoek van SSW.

Aanvullende informatie

Op de website Hof van Bilthoven van ERA Contour ziet u uitgebreide informatie over de koopwoningen.
Naar Hof van Bilthoven

Op de website van de gemeente De Bilt staat ook actuele informatie.
Website Gemeente De Bilt