Nieuwbouw Melkweg - Hof van Bilthoven

Aan de noordzijde van de Melkweg bouwt ERA Contour in totaal 105 duurzame eengezinswoningen, waarvan 72 koopwoningen en 33 sociale huurwoningen.

De huurwoningen bestaan uit drie woonlagen en zijn allemaal gasloos. Ze worden voorzien van drie zonnepanelen op het dak. Ook krijgen ze een warmtepomp.
Daarnaast komen er twee huurappartementen: een begane grond appartement met één slaapkamer, een berging, badkamer en een apart toilet. Daarboven komt een luxe maisonnette van twee woonlagen, met op de eerste woonlaag vier slaapkamers en een badkamer. Op de tweede woonlaag is de woonkamer met een dakterras, een apart toilet en een berging. Elk appartement krijgt ook drie zonnepanelen en een individuele warmtepomp.

Start bouw in september 2019

Op 24 juli is gestart met de grondboringen voor de bodemwarmtepompen. ERA Contour start naar verwachting in september 2019 met de bouw van het eerste hof met huurwoningen. De bouw van de eerste koopwoningen start naar verwachting najaar 2019. De planning is dat de woningen in 2020 worden opgeleverd. De verhuur van de woningen start in de tweede helft van september 2019 via WoningNet.

Uitgebreide en actuele informatie over het project is te vinden op: HurenBijHofVanBilthoven.nl

In de afbeelding hieronder zijn de rood gemarkeerde woningen de huurwoningen.

Aanvullende informatie

Op de website Hof van Bilthoven van ERA Contour ziet u uitgebreide informatie over de koopwoningen.
Naar Hof van Bilthoven

Op de website van de gemeente De Bilt staat ook actuele informatie.
Website Gemeente De Bilt